Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

 • Nieuw

  Terracotta Rockstar 90 ST

  € 55,00

  In dit Rockstarsupplement tref je als bijzonder ingrediënt de OphioCordyceps, die wordt beschreven als een van de oudste kruiden-ingrediënten in de Chinese TCM traditie. Het wordt algemeen erkend in de Chinese samenleving als een krachtig kruid en heeft zich verspreid over de rest van Azië, het Midden-Oosten en heeft nu langzaam zijn weg gevonden naar de rest van de wereld.

  De samenstelling: 

  Ophiocodyceps sinensis: Dit is een schimmel die leeft als een parasitoïde, entomopathogene schimmel in de larven van de hopwortelboorder. Deze schimmel maakt een stof aan dat in de bergachtige gebieden van Nepal en Tibet als kruid wordt gebruikt. Ophiocordyceps worden eeuwenouds gebruikt in China binnen de TCM.

  Andosan-extract: Dit is  een uittreksel van de Agaricus Blazei Murill (AbM). Deze paddenstoel heeft ook heerlijk met een licht zoete smaak en een lichte amandelgeur. Dit zijn enkele van de meest gewaardeerde schimmels in de Chinese kruideleer.

  Spijtig genoeg mogen er in het kader van de Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar Rockstar op toegepast kan worden, ondanks de vele gezondheidsvoordelen bij allerlei aandoeningen. 

  Mocht u interesse hebben in de toepassing van dit product neemt u dan contact met ons op via de email: winkel@avondwinkelpapillon.nl. Wij helpen u graag verder!

  16 andere producten in dezelfde categorie: