Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

 • Nieuw

  Louers Vodka 40% 1 L

  € 109,99
  Niet op voorraad

  Een Vodka van Nederlandse bodem! Elke fles wordt individueel samengesteld, gebotteld en genummerd door professionele Nederlandse vakmensen. Dit is uniek in de Vodka-industrie en garandeert de consistentie in kwaliteit van elke geproduceerde fles. Om de kwaliteit te waarborgen wordt Louers Vodka in gelimiteerde oplagen geproduceerd. Vanaf de Nederlandse weide wordt elke levering graan zorgvuldig geïnspecteerd voordat het in de distilleerderij wordt geaccepteerd. Deze geselecteerde granen worden gefermenteerd voordat ze 6 keer worden gedestilleerd tot een niveau van onvergelijkbare zachte Vodka. Als laatste stap wordt de Vodka gefilterd door 12 lagen superfijn actief houtskoolstof om ervoor te zorgen dat elke imperfectie wordt geëlimineerd.

  Het uitzonderlijke design, de details, de chromen coating en de LED in fles maken Louers Vodka de eye-catcher en het perfecte geschenk, waar je ook gaat.

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

  16 andere producten in dezelfde categorie: